От Фейсбук профила на Евгени Будинов  И лъжите и обидите му

...
От Фейсбук профила на Евгени Будинов  И лъжите и обидите му
Коментари Харесай

За лъжливия морал на Александър Морфов!

От Facebook профила на Евгени Будинов   

И лъжите и обидите му по мой адрес след присъединяване му при Мария Цънцарова по bTV!

Мислех, че тематиката към този момент е завършена, само че се усещам задължен да кажа някои истини и да се опитам да изчистя името си.

Да предаваш своя неистинна версия на частен диалог не е мъжко, не е пичовско, не е джентълменско, не е етично. Не знам морално ли е.

Защо съм афектиран и омерзен?

Г-н Морфов може ли да потвърди неговата версия на частния ни телефонен диалог, с който ме " освободи " от представлението " Хъшове "?

Аз знам отговора-не може. Не може, тъй като знам истината, а тя е напълно друга от това, което споделя той. Защото той си измисля, украсява и лъже, а след това най-нагло приказва за морал! Аз разбирам морала основно като стъпил на християнските полезности...

Съветвам го да  прочете (отново и отново) десетте Божи заповеди и да се смири. Да потисне голямото си нечовешко, гига, мега его, да спре да мачка и да минава сходно на трен през хората. Ние, артистите, също имаме достолепие. Това е повода освен аз, а и доста други сътрудници да напущат постановките му. Съветвам го и да си препрочете " Етика " на К.С.Станиславски.

ЗА дискриминирането по отношение на мен от този надарен режисьор и " честен човек "

(Писано е още през септември 2022 г., след диалога ни, само че го обявявам сега)

Г-н Морфов, не знам дали в миналото сте били жертва на дискриминация и дали знаете какво е това възприятие. Дискриминацията е лишаване на свободата на даден човек, тъй като е друг от теб. Тъмнокож, евреин, с друга половост, националност, в случай че има разнообразни политически убеждения (например е от Герб, а ти от Политическа партия или ДБ).

Това не е друг път, Саше, това е разлика. Щом съм друг от теб, това не значи, че не може да работим дружно и да си поддържаме връзка обикновено. Поне по този начин мисля аз! Всеки човек е свободен да избира - каква вяра да изповядва, каква половост да има, коя партия да поддържа и така нататък

Сам знаеш - в случай че нямаме независимост остава ни само...смърт! Благодарим ти за шанса - и дадения, и отнетия, за уроците, за образците - и положителните, и неприятните. И най-много за това, което си в цялата ти трудност, тъй като аз те одобрявам тъкмо подобен какъвто си. Но да махнеш артист от твой театър, в който свободата е квинтесенцията на фабулата, тъй като има разнообразни убеждения от твоите - това е дискриминация!

И един въпрос - за какво Сашо Морфов във всички изявленията е със слънчеви очила? Нали очите са огледало на човешката душа? Какво крие зад тези черни, тъмни очила? Може би бѐла душа, която му сподели тъмната страна и селото се оказа тъкмо във града?

Вие, господин Морфов, отворихте кутията на Пандора и вкарахте политиката в Народния спектакъл. Вие! Време е да се постави завършек на всичко това.

#евгенибудинов #evgenibudinov #александърморфов #alexandermorfov

А в този момент малко комизъм за край. Предлагам да бъде изработен народен референдум дали да бъде освободен Александър Морфов от длъжността " гладен ", пардон, основен режисьор на Народния спектакъл? Главен режисьор, който към този момент 7 месеца не е сложил нито едно ново зрелище, само че пък забърка доста кавги.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР